4 gero sviesto požymiai

4 gero sviesto požymiai
4 gero sviesto požymiai

4 gero sviesto požymiai

 
 
Tepdami sumuštinį retai skiriame kelias ramias akimirkas pajusti sviesto skonį. Kartais jo ne nepajuntame... Tačiau žinokite, jei sviestas aukščiausios kokybės, jo SKONIS – vienas iš pirmųjų tos kokybės požymių.
 
 
 
 
 
1. Išmokite atpažinti skonį
Paragavę Lietuvoje itin populiaraus „Dvaro“ sviesto, pajusite:
  • Švelnumą
  • Lengvą saldumą
  • Šviežios grietinėlės kvapą
  • Subalansuotą ir turtingą kreminį skonį
  • Geriausiai skonis atsiskleidžia ragaujant kambario temperatūros sviestą.
 
2. Geras sviestas – tik iš šviežios grietinėlės
Tikras sviestas gaminamas tik iš vienos sudėtinės dalies – GRIETINĖLĖS. Ji turi buti šviežia, švari, be jokių pašalinių skonių ar kvapų. Štai „Dvaro“ gamintojai kruopščiai prižiūri grietinėlės kokybę, todėl šis sviestas visada išsiskiria ypatingu skoniu, maloniu aromatu ir šviežumu. Vokietijos Maisto produktų kokybės institutas „LUFA Nord West“ suteikė „Dvaro“ sviestui aukščiausius įvertinimus už skonį, kvapą, tekstūrą ir bendrą  išvaizdą.
 
3. Lengva tepti
Geras sviestas LENGVAI TEPASI vos porą minučių palaikytas kambario temperatūroje.

4. Ar gerai paskirstyta drėgmė?
Tradiciškai svieste yra IKI 16 PROC. NATŪRALIOS DRĖGMĖS – pasukų. Aukščiausios kokybės „Dvaro“ svieste ji tolygiai pasiskirsčiusi tokiais mažais lašeliais, kad juose negali apsigyventi net 1 bakterija. Štai dėl ko „Dvaro“ sviestas ilgiau negenda, o perbraukus jo paviršiu peiliu, matosi natūralus ir blizgus geltonos spalvos auksinis spindesys.