BURNOJE TIRPSTANTYS „DVARO“ BLYNAI – BAJORIŠKAM UŽGAVĖNIŲ STALUI

Į naujienų sąrašą
BURNOJE TIRPSTANTYS „DVARO“ BLYNAI – BAJORIŠKAM UŽGAVĖNIŲ STALUI

BURNOJE TIRPSTANTYS „DVARO“ BLYNAI – BAJORIŠKAM UŽGAVĖNIŲ STALUI

2014 02 20
 
 
 
Kaip ant prastų pamatų namo nepastatysi, taip iš prastų produktų gerų patiekalų nepagaminsi. Tiem, kas negali atvykti Užgavėnių švęsti į valdovų rūmus, siūlome bajoriškas blynų vaišes paruošti patiems: jums talkins puikūs „DVARO“ pieno produktai ir nesudėtingi receptai. Žiema žiema, bėk iš kiemo!
 
 
 
 
ŠVELNŪS KEFYRINIAI BLYNAI
 
 
 
 Jums reikės:
1,5 stiklinės “DVARO“ kefyro, 1,5 stiklinės miltų,
0,5 stiklinės tirpinto „DVARO“ sviesto,
0,5 stiklinės cukraus1 kiaušinis,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1 šaukštelis sodos.
 
Viską suplakite iki vientisos tirštos grietinės konsistencijos. Palaikykitetešlą 15 min.. Kepkite ant sausos ir vidutinės kaitros keptuvės.
 
 
 
 
 
 
DELIKATŪS PRANCUZIŠKI BLYNELIAI crêpes
 
 
 
Jums reikės:
250 ml „DVARO“,
2 šaukštai tirpinto „DVARO“ sviesto,
175 g miltu,
3 kiaušiniai,
½ šaukšto cukraus,
žiupsnelis druskos.
 
Ingredientus supilkite į dubenį ir gerai išsukite.Palaikykitetešlą 15 min.. Kepkite ant sausos įkaitintos keptuvės.
 
 
 
 
 
MINKŠTUČIAI VARŠKINIAI BLYNUKAI
 
 
 
Jums reikės:
200 g “DVARO” varškės,
3 šaukštai “DVARO” grietinės,
3 šaukštai cukraus,
3 kiaušiniai,
4 šaukštai miltų,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių, vanilė (vanilinis cukrus).
 
Kiaušiniusišsukite sucukrumibeivanile. Šaukštu į kiaušiniusįsukitevarškę, grietinę, pabaigoje - miltus ir kepimomiltelius. Palaikykitetešlą 15 min.. Kepkitieįkaitintojekeptuvėje ant aliejaus.