Apie kefyrą

Apie kefyrą
Apie kefyrą
Norisi pieno kokteilio? Indrė Trusovė rekomenduoja išmėginti kefyro kokteilius
Jei vasarą norisi skaniai atsigaivinti, mitybos specialistė Indrė Trusovė rekomenduoja išbandyti kefyro kokteilius. Biomedicinos mokslų daktaras Artūras Sujeta pritaria, kad į kokteilio sudedamųjų dalių sąrašą įtraukus kefyrą, toks..
5 priežastys, kodėl kefyrą reikėtų gerti kiekvieną dieną
Kefyras, išskirtinis produktas tiek skoniu, tiek maistine verte. Užtenka vos vienos stiklinės kefyro ir ji suteikia sotumą, lengvumą, gaivumą. Medicinos mokslų daktarė, gydytoja dietologė Edita Gavelienė dalinasi įžvalgomis, kodėl..
Ką organizmas bando jums pasakyti, kai labai norisi suvalgyti vieno ar kito produkto ?
Turbūt daugeliui yra pasitaikę tokių dienų, kai žūtbūt norisi ko nors saldaus arba sūraus. Arba kartais norisi ne tik skonio, o labai konkretaus produkto. Gydytoja dietologė dr. Rūta Petereit siūlo įsiklausyti į savo organizmo norus,..
Dietologas E. Grišinas: „Supermaistas ne tik chia sėklos ar goji uogos bet ir grikiai ar kefyras“
Supermaistas – tai maisto produktai, kuriuose yra ypač dideli kiekiai maistingųjų medžiagų. Dažniausiai prakalbus apie supermaistą yra pateikiami egzotiniai pavyzdžiai: chia sėklos, goji uogos, bolivinė balanda ar kokosų vanduo. Bet..
Dietologė apie kefyrą mityboje: „Tai produktas, kuris gali lydėti nuo pirmojo šaukšto kūdikystėje“
Kefyras augančiam organizmui yra idealus maistingųjų medžiagų šaltinis. Vis dėlto, ne visi vaikai noriai jį ragauja. Gydytoja dietologė Lina Barauskienė atkreipia dėmesį, kad vaikai, kurie kefyrą vartoja nuo mažų dienų ir mato, kad..
1