Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Klasikinis DVARO kefyras vartotojų labiausiai vertinamas dėl išsaugoto tradicinio skonio.
Tešlai:
- 150 g DVARO kefyro (3,2% rieb.)
- 50 g DVARO sviesto
- 4 kiaušinių
- 75 g kvietinių miltų
- 1 šaukšto kukurūzų krakmolo
- 1 šaukštelio vanilinio cukraus
- 1 šaukštelio cukraus
- Žiupsnio druskos
Papuošimui:
- DVARO grietinėlės
- Citrinos
- Uogų (braškės, šilauogės, avietės)
PARUOŠIMAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Į vidų įdėkite tuščią keptuvę arba kitą kepimo indą, kuriame kepsite blyną.
Į kokteilinės arba trintuvo indą sudėkite visus ingredientus, išskyrus sviestą. Sumalkite iki vientisos konsistencijos.
Iš orkaitės išimkite įkaitusią keptuvę ir į ją įdėkite sviestą. Keptuvę minutei grąžinkite į orkaitę, kad sviestas visiškai ištirptų. Kai sviestas ištirps, į keptuvę supilkite visą tešlą ir blyną kepkite 220 laipsnių orkaitėje (be vėjelio) apie 15-20 min., kol šis išsipūs ir taps gražios auksinės spalvos. Kol blynas kepa orkaitėje, išplakite grietinėlę ir įspauskite citrinos sulčių.
Skanaukite karštą blyną su uogomis, plakta grietinėle, uogiene ar kitais mėgstamais priedais.
Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Klasikinis DVARO kefyras vartotojų labiausiai vertinamas dėl išsaugoto tradicinio skonio.
Tešlai:
- 150 g DVARO kefyro (3,2% rieb.)
- 50 g DVARO sviesto
- 4 kiaušinių
- 75 g kvietinių miltų
- 1 šaukšto kukurūzų krakmolo
- 1 šaukštelio vanilinio cukraus
- 1 šaukštelio cukraus
- Žiupsnio druskos
Papuošimui:
- DVARO grietinėlės
- Citrinos
- Uogų (braškės, šilauogės, avietės)
PARUOŠIMAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Į vidų įdėkite tuščią keptuvę arba kitą kepimo indą, kuriame kepsite blyną.
Į kokteilinės arba trintuvo indą sudėkite visus ingredientus, išskyrus sviestą. Sumalkite iki vientisos konsistencijos.
Iš orkaitės išimkite įkaitusią keptuvę ir į ją įdėkite sviestą. Keptuvę minutei grąžinkite į orkaitę, kad sviestas visiškai ištirptų. Kai sviestas ištirps, į keptuvę supilkite visą tešlą ir blyną kepkite 220 laipsnių orkaitėje (be vėjelio) apie 15-20 min., kol šis išsipūs ir taps gražios auksinės spalvos. Kol blynas kepa orkaitėje, išplakite grietinėlę ir įspauskite citrinos sulčių.
Skanaukite karštą blyną su uogomis, plakta grietinėle, uogiene ar kitais mėgstamais priedais.