Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
DVARO siūlo dviejų skonių ir riebumų kefyrą, kad kiekvienas rastų savo mėgstamiausią.
- 300 ml DVARO kefyro
- 4 šaukštai šalavijo (chia) sėklų
- 1 šaukštas agavų sirupo
- 2 sunokusių mangų
- 1 sauja migdolų drožlių
PARUOŠIMAS:
Į indelį suberkite visus ingredientus, gerai išmaišykite, leiskite pastovėti 5 minutes ir dar kartą išmaišykite.
Laikykite sandariame indelyje šaldytuve per naktį arba mažiausiai 3 valandas.
Prieš patiekdami mangus sutrinkite iki tyrės ir užpilkite ant pudingo. Užbarstykite migdolų drožlių ir papuoškite mėgstamomis uogomis.