Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Klasikinė varškė - neapsakomai gardi valgant vieną, taip pat tinka gaminant visus varškės patiekalus.
- 450 g DVARO varškės
- 3 šaukštų DVARO grietinės
- 2 kiaušinių
- 6–7 šaukštų miltų
- 3 šaukštų cukraus
- 2 obuolių
- 1 kupino šaukštelio cinamono
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- Druskos
PARUOŠIMAS:
Sutarkuokite obuolius stambia tarka. Kiaušinius lengvai šluotele suplakite su grietine ir cukrumi. Į plakinį įdėkite varškę, tarkuotus obuolius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską. Viskąlabai gerai išmaišykite.
Suformuokite varškėtukus. Kepkite keptuvėje su trupučiu riebalų (skanu su kokosų aliejumi) arba dėkite į sviestu pateptą skardą ir kepkite 20 minučių orkaitėje. Valgykite su grietine arba uogomis.
Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Klasikinė varškė - neapsakomai gardi valgant vieną, taip pat tinka gaminant visus varškės patiekalus.
- 450 g DVARO varškės
- 3 šaukštų DVARO grietinės
- 2 kiaušinių
- 6–7 šaukštų miltų
- 3 šaukštų cukraus
- 2 obuolių
- 1 kupino šaukštelio cinamono
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- Druskos
PARUOŠIMAS:
Sutarkuokite obuolius stambia tarka. Kiaušinius lengvai šluotele suplakite su grietine ir cukrumi. Į plakinį įdėkite varškę, tarkuotus obuolius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską. Viskąlabai gerai išmaišykite.
Suformuokite varškėtukus. Kepkite keptuvėje su trupučiu riebalų (skanu su kokosų aliejumi) arba dėkite į sviestu pateptą skardą ir kepkite 20 minučių orkaitėje. Valgykite su grietine arba uogomis.