Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Puikiausiai tiks jūsų šedevrams virtuvėje ar pagardinti kavai.
- 450 ml DVARO grietinėlės
- 150 g. DVARO sviesto
- 360 g. sausainių
- 1 v. š. cukraus pudros
- 397 g. karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno
- 2 didelių bananų
- 20 g. juodojo šokolado
- Žiupsnelio druskos (pasirinktinai)
PARUOŠIMAS:
Karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno skardinę įdėkite į šiltą vandenį ir maišydami laukite, kol masė šiek tiek suskystės. Galima įdėti žiupsnelį druskos, jei norisi sūrios karamelės.
Pagrindas:
Sausainius smulkiai sumalkite maisto smulkintuvu. Į juos įpilkite lydytą sviestą ir gerai išmaišykite. Masė turi panašėti į šlapio smėlio konsistenciją. Jei matote, kad ne visi sausainiai sušlapo, galite įdėti dar šiek tiek sviesto. Sausainiais išklokite atsegamą torto formą ir stenkitės supresuoti, kad suliptų į vientisą padą. Įdėkite į šaldytuvą 20-čiai minučių.
Pyragas:
Ant sustingusio pagrindo atsargiai pilkite karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno sluoksnį. Tolygiai išdėliokite griežinėliais pjaustytą bananą. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra ir pilkite ant bananų sluoksnio. Pabaigoje užtarkuokite juodojo šokolado ir leiskite pyragui atvėsti apie 1 valandą šaldytuve.
Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Puikiausiai tiks jūsų šedevrams virtuvėje ar pagardinti kavai.
- 450 ml DVARO grietinėlės
- 150 g. DVARO sviesto
- 360 g. sausainių
- 1 v. š. cukraus pudros
- 397 g. karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno
- 2 didelių bananų
- 20 g. juodojo šokolado
- Žiupsnelio druskos (pasirinktinai)
PARUOŠIMAS:
Karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno skardinę įdėkite į šiltą vandenį ir maišydami laukite, kol masė šiek tiek suskystės. Galima įdėti žiupsnelį druskos, jei norisi sūrios karamelės.
Pagrindas:
Sausainius smulkiai sumalkite maisto smulkintuvu. Į juos įpilkite lydytą sviestą ir gerai išmaišykite. Masė turi panašėti į šlapio smėlio konsistenciją. Jei matote, kad ne visi sausainiai sušlapo, galite įdėti dar šiek tiek sviesto. Sausainiais išklokite atsegamą torto formą ir stenkitės supresuoti, kad suliptų į vientisą padą. Įdėkite į šaldytuvą 20-čiai minučių.
Pyragas:
Ant sustingusio pagrindo atsargiai pilkite karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno sluoksnį. Tolygiai išdėliokite griežinėliais pjaustytą bananą. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra ir pilkite ant bananų sluoksnio. Pabaigoje užtarkuokite juodojo šokolado ir leiskite pyragui atvėsti apie 1 valandą šaldytuve.