Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Turtingo skonio, išskirtinės kokybės sviestas.
- 500 g DVARO varškės
- 200 g DVARO sviesto
- Skardinės saldinto sutirštinto pieno
- 300 g imbierinių sausainių
- 100 g džiovintų spanguolių
- 2 kupinų šaukštių aguonų
- 0,5 citrinos sulčių ir žievelės
PARUOŠIMAS:
Varškę pertrinkite per sietelį arba sutrinkite elektriniu maisto smulkintuvu, kad būtų kuo mažiau gumuliukų. Minkštą sviestą išsukite su sutirštintu pienu. Sudėkite varškę ir gerai išplakite.
Įmaišykite džiovintas spanguoles ir aguonas, įtarkuokite citrinos žievelę ir supilkite sultis. Sausainius sulaužykite nedideliais gabalėliais, suberkite į varškės masę ir gerai išmaišykite. Formą išklokite maistine plėvele, sudėkite paruoštą masę ir laikykite šaltai, kad sustingtų. Prireiks kelių valandų.
Jūsų įkvėpimui - DVARO patiekalų idėjos. Nebijokite improvizuoti, eksperimentuokite su receptais ir sukurkite savo meną lėkštėje.
Turtingo skonio, išskirtinės kokybės sviestas.
- 500 g DVARO varškės
- 200 g DVARO sviesto
- Skardinės saldinto sutirštinto pieno
- 300 g imbierinių sausainių
- 100 g džiovintų spanguolių
- 2 kupinų šaukštių aguonų
- 0,5 citrinos sulčių ir žievelės
PARUOŠIMAS:
Varškę pertrinkite per sietelį arba sutrinkite elektriniu maisto smulkintuvu, kad būtų kuo mažiau gumuliukų. Minkštą sviestą išsukite su sutirštintu pienu. Sudėkite varškę ir gerai išplakite.
Įmaišykite džiovintas spanguoles ir aguonas, įtarkuokite citrinos žievelę ir supilkite sultis. Sausainius sulaužykite nedideliais gabalėliais, suberkite į varškės masę ir gerai išmaišykite. Formą išklokite maistine plėvele, sudėkite paruoštą masę ir laikykite šaltai, kad sustingtų. Prireiks kelių valandų.